Skip to content

“Батьківщина” Юлії Тимошенко вийшла на друге місце у партійному рейтингу

За останній місяць команду Тимошенко почали підтримувати ще 3% виборців. Сьогодні проголосувати за «Батьківщину» хочуть вже 15% серед тих, хто визначився та прийде на вибори.

Такими є результати всеукраїнського опитування громадської думки, яке протягом 22-29 червня 2021 року провів Київський міжнародний інститут соціології.

У пресрелізі КМІСу йдеться про те, що якби вибори до Верховної Ради відбувалися в кінці червня, то до парламенту пройшли б 7 партій.

Хоч зі значними електоральними втратами, але першість тримає партія «Слуга народу», за яку готові проголосувати 20,6% серед тих, хто визначився з вибором.

Відповідно до опитування друге місце посідають водночас три партії «ОПЗЖ» (16,9%), «ЄС» (15%) і «Батьківщина» (14,7%). Однак лише команда Тимошенко за останній місяць показує суттєве зростання підтримки серед українців, адже додала до свого рейтингу 3%.

Також 5%-ий бар’єр долають партії «Сила і честь» (7%), РПЛ (5,7%) і «Українська стратегія Гройсмана» (5,1%).

Політичні настрої українців також пояснюються тим, що 64% громадян вважають, що справи в країні йдуть у неправильному напрямку, а 52,7% не схвалюють діяльність Президента Володимира Зеленського.

Нагадаємо, з 22 до 29 червня 2021 року Київський міжнародний інститут соціології провів всеукраїнське опитування громадської думки, під час якого методом особистого інтерв’ю було опитано 2031 респондента, що мешкають у 107 населених пунктах усіх регіонів України (крім АР Крим). Статистична похибка вибірки не перевищує: 3,3% для показників близьких до 50%, 2,9% – для показників близьких до 25%, 2,2% – для показників близьких до 12%, 1,5% – для показників близьких до 5%.

Предыдущие новости

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Мы в соц. сетях

ADVERTISMENT

Are You Ready to Explore the Renewed JupiterX with Advanced User Experience?

Больше новостей